Over mij

Mijn naam is Marjolein. Ik ben 38 en woon met mijn man, zoon en hond in Twente. Al zo lang in weet ben ik gek op alles wat met Groot-Brittannië te maken heeft. De cultuur met alle mooie verhalen, feesten en gebruiken. De geschiedenis, en dan met name de hele vroege geschiedenis. De prehistorie en de eerste eeuwen van onze jaartelling. En reizen, mooie plekken zien. Graag deel ik alle mooie plekken, verhalen, weetjes, ervaringen, etc. met jullie op mijn site.

Een andere interesse van me is stenen. Mineralen en fossielen. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de Britse geologie en de gesteentes, mineralen en fossielen die er gevonden kunnen worden. Naast al deze dingen ben ik ook gek op natuur, bomen en planten, tuinen, lezen en werken met wol. Ook daar zal ik over schrijven, maar alles met Groot-Brittannië als grote gemene deler.

De laatste jaren kamp ik echter ook met een fikse depressie. Dat maakt genieten van alle mooie dingen moeilijk en ook het reizen is niet meer zo makkelijk als het eerder was. Omdat ik weet dat ik echt niet de enige ben en het een onderwerp is wat moeilijk bespreekbaar is zal ik daar ook af en toe over schrijven.

Ik vind het leuk wanneer jullie reacties achter laten bij mijn berichten, maar houd het netjes en respectvol. Reacties met een beledigende, te grote politieke of controversiële inhoud zal ik verwijderen.

Veel leesplezier!